We are looking for partners, financial backers or acquisition. Please contact us for more info

Så här enkelt kommer du igång!

Registrera dig

Första steget mot en bättre privatekonomi är att registrera dig som användare för spenderat.se. Detta gör du genom att använda rutan till höger med rubriken "Skapa konto". Det enda du behöver skriva in där är ett användarnamn, din mailadress och lösenord. Därefter kommer vi att be dig mata in lite information om dig och ditt hushåll. Detta för att vi skall kunna anpassa tjänsten efter ditt behov.

Importera

För att vi skall kunna hjälpa dig att nå insikt behöver du berätta för oss vem som fått dina pengar. Detta görs smidigast genom att kopiera information från din internetbank, men du kan även lägga till informationen manuellt om du hellre vill det. För bästa resultat behöver du mata in minst 3 månaders transaktioner, och med vår smidiga import-funktion brukar det inte ta mer än några minuter.

Kategorisera

När din information väl är importerad hjälper vi dig att gruppera dina utgifter i olika kategorier för att kunna förstå hur mycket pengar du egentligen lägger inom respektive utgiftskategori. Som exempel kan vi ge dig förslaget att McDonalds skall kategoriseras som "Snabbmat". I den stora majoriteten av fallen kan vi ge dig ett förslag på vad dina utgifter egentligen är för typ av kategori.

Se över kostnader

Då du berättat för oss hur mycket pengar du spenderat i olika kategorier ger vi dig en överblick över dina kostnader, och försöker ge dig tips på hur du snabbt kan skära ner på dina utgifter. Har du ett för dyrt elabonnemang? Har du säkerställt att du har de mest prisvärda försäkringarna? Kanske har du några lån med för hög ränta du vill slå samman till ett med bättre ränta? Här hjälper vi dig att hitta rätt leverantör och att fylla i ansökningsformulären.

Analysera

Nu kan du välja om du vill gräva djupare i hur du spenderat dina pengar, eller om du vill jämföra dig med andra personer. Vi presenterar en sammanfattad bild över hur du spenderar dina pengar och också hur du ligger till i förhållande till andra personer i liknande situationer. Lägger du mer pengar nu än tidigare på kläder? Hur mycket pengar lägger personer i en liknande situation som dig? Här kan du dra dina egna slutsatser.

Budgetera

Du bör nu ha sett över dina kostnader och börjat förstå hur din ekonomiska bild ser ut. För att på bästa sätt ha fortsatt kontroll över din personliga ekonomi ger vi dig möjlighet att skapa en budget som du snabbt och lätt kan följa upp.

Skapa konto
Användarnamn:
 
E-post:
 
Lösenord:
 
Bekräfta lösenord:
 
Jag vill ha nyheter och erbjudanden från spenderat.se
Jag godkänner användarvillkoren
 
 

Om du har några frågor eller funderingar, var god skicka dem till info@spenderat.se
Webbplatskarta | Om cookies