We are looking for partners, financial backers or acquisition. Please contact us for more info


Vad är egentligen spenderat.se?

spenderat.se är en tjänst som är skapad av en grupp entreprenörer som tyckte att det borde finnas ett bättre sätt för alla att hålla koll på sin ekonomi. Vi vet själva hur svårt det kan vara att förstå vart ens surt förvärvade pengar tar vägen och vi tycker att det borde vara självklart att alla lätt skall kunna ta reda på det. Hur mycket pengar spenderar du på till exempel lunch på stan under ett år? Hur mycket pengar kostar jyckens mat? Hur mycket kan man egentligen spara på att sluta röka? Att kunna svara på dessa frågor, och sedan jämföra det med hur andra i liknande situation har det borde inte vara så svårt, och med hjälp av spenderat.se är det inte längre det.

Är du en person som redan har koll på dessa frågor genom att använda excel eller kanske vanligt papper och penna så tror vi att du kommer att älska den här tjänsten, eftersom den kommer att automatisera mycket av det arbete du gör för hand idag och spara dig massvis med tid. Om du mot förmodan inte skulle älska den har tjänsten så vill vi gärna att du berättar för oss hur vi vinner din kärlek.

Har du inte koll på din privatekonomi idag så kommer den här tjänsten verkligen att underlätta det för dig och det bästa av allt är att spenderat.se är kostnadsfritt för dig som användare!

Läs mer om hur man snabbt kommer igång.

Skapa konto
Användarnamn:
 
E-post:
 
Lösenord:
 
Bekräfta lösenord:
 
Jag vill ha nyheter och erbjudanden från spenderat.se
Jag godkänner användarvillkoren
 
 

Om du har några frågor eller funderingar, var god skicka dem till info@spenderat.se
Webbplatskarta | Om cookies