We are looking for partners, financial backers or acquisition. Please contact us for more info


Sekretess

Vi på spenderat.se är måna om att din personliga information är säker hos oss och att du inte känner någon oro för att informationen hamnar i fel händer. Dina uppgifter sparas på ett säkert sätt och inga uppgifter du lämnar till spenderat.se kommer att påverka balansen eller saldot på ditt bankkonto. Det finns ingen koppling mellan spenderat.se och din bank, och du måste själv klistra in de transaktioner och utgifter du vill hålla koll på.

På spenderat.se är du anonym sånär som på din e-post adress som vi behöver för att kunna kommunicera med dig. Informationen som finns lagrad om dina transaktioner är vi inte intresserade av, utan vi är enbart intresserad av information på en aggregerad nivå där vi kan utläsa mönster i hur våra användare spenderar sina pengar för att bättre anpassa vår tjänst, erbjudanden och spartips.

Vi lämnar inte ut dina uppgifter till någon tredje part och du kan när som helst sluta använda spenderat.se och radera alla uppgifter som finns lagrade hos oss.

Om du har några frågor kring hur vi hanterar dina personuppgifter kan du kontakta pul@spenderat.se.

Spenderat.se använder SSL för att kryptera informationen som skickas mellan din dator och vår webbplats.

SSL (Secure Sockets Layer) är en säkerhetsmekanism som används för att kryptera kommunikationen mellan två värdar. Ofta är ena värden en webbserver (ex. spenderat.se) och den andra är en webbläsare (ex. Firefox eller Internet Explorer). Tanken med att kryptera datan som sänds till och från dessa två värdar är att ingen annan användare på nätverket (oftast internet) ska kunna avlyssna eller manipulera datan. På spenderat.se är dina användaruppgifter och lösenord krypterade och även alla sidor som du besöker som innehåller den information som du importerat till spenderat.se.

Skapa konto
Användarnamn:
 
E-post:
 
Lösenord:
 
Bekräfta lösenord:
 
Jag vill ha nyheter och erbjudanden från spenderat.se
Jag godkänner användarvillkoren
 
 

Om du har några frågor eller funderingar, var god skicka dem till info@spenderat.se
Webbplatskarta | Om cookies