We are looking for partners, financial backers or acquisition. Please contact us for more info

Privatekonomi ska vara enkelt och roligt!

Privatekonomi kallas den del av ekonomin som behandlar privatpersoners inkomster, utgifter, tillgångar, skulder och dylikt.

Oftast är de tyngsta elementen i en privatpersons utgifter bostadskostnader (direkta och/eller i form av ränta på bostadslån), transportkostnader samt kostnader för mat, kläder och andra förbrukningsvaror. Vad intäkterna beträffar rör det sig framför allt om lön för arbete, avkastning av kapital eller olika former av bidrag som pension.

Många svenskar upplever att privatekonomin är ansträngd och man har inte alltid full koll på de olika utgiftsposterna som man kan tänkas ha. Att det är dyrt att gå ut och äta väldigt ofta är enkelt att förstå, men hur mycket pengar lägger man på sin bil? Hur mycket pengar kostar det att ha ett husdjur när man räknar ihop alla poster. Tanken med spenderat.se är att man enkelt ska kunna få svar på dessa frågor och på ett enkelt sätt få bättre koll på sin privatekonomi.

Med hjälp av rapporterna som finns på spenderat.se kan man enkelt se vart man har spenderat mest pengar. Att använda spenderat.se är gratis för alla användare och det enda som behövs för att komma igång är en inbjudan. Antingen har du redan en vän som använder spenderat.se för att hålla koll på sin privatekonomi eller så skriver du upp dig på listan så kommer vi att skicka en inbjudan så fort vi har chans att bjuda in dig.

Privatekonomi ska vara roligt och det hoppas vi att du tycker också när du har haft chansen att använda spenderat.se.

Skapa konto
Användarnamn:
 
E-post:
 
Lösenord:
 
Bekräfta lösenord:
 
Jag vill ha nyheter och erbjudanden från spenderat.se
Jag godkänner användarvillkoren
 
 

Om du har några frågor eller funderingar, var god skicka dem till info@spenderat.se
Webbplatskarta | Om cookies