We are looking for partners, financial backers or acquisition. Please contact us for more info

Budget

Vad är en budget och varför är det bra att ha en?

En budget är en prognos över framtida planerade ekonomiska händelser. Genom att göra en budget så sätter man upp mål för hur man tänker spendera sina pengar. Man kan göra en budget för alla sina utgifter eller så kan man göra en budget som avser en specifika typer av utgifter. Matbudget, festbudget eller kanske en budget för hur mycket pengar man har tänkt spendera på spel? Möjligheterna är många och det är du själv som väljer vilken sorts budget som du vill jobba med.

När du väl skapat din budget kommer du att kunna följa upp hur väl du spenderat dina pengar jämfört med vad du budgeterat. Om du spenderat för mycket kommer vi att berätta det för dig, och du kan försöka göra bättre ifrån dig till nästa månad.

Genom att använda det budgetverktyg som finns här på spenderat.se så kommer du att öka chanserna till att få en bättre koll på din ekonomi. Genom att importera transaktioner, kategorisera dem i olika kategorier och sedan göra en enkel och rolig analys över dina utgifter så har du ett bra underlag för hur mycket du förväntas lägga per budgetkategori. Denna information kommer vi också att ge dig i samband med att du skapar din budget.

Budgetverktyget är gratis precis som alla de andra verktygen som vi har här på spenderat.se. För att komma igång med din budget behöver du bara ett konto och sedan är du igång.

Skapa konto
Användarnamn:
 
E-post:
 
Lösenord:
 
Bekräfta lösenord:
 
Jag vill ha nyheter och erbjudanden från spenderat.se
Jag godkänner användarvillkoren
 
 

Om du har några frågor eller funderingar, var god skicka dem till info@spenderat.se
Webbplatskarta | Om cookies